39.95

Deze handige solar powerbank werkt op zonne-energie en is geschikt om je telefoon draadloos of met een kabel mee op te laden!

Op voorraad

Festival Supply USP Voor 17.00 besteld = vandaag verzonden

Festival Supply USP Gratis verzending vanaf €30,-

Festival Supply USP Veilig en achteraf betalen

Op zoek naar een grotere hoeveelheid?

Vraag offerte aan

Ben jij op zoek naar een handige en milieuvriendelijke manier om je telefoon op te laden? Dan is deze solar powerbank perfect voor jou! De powerbank kan zichzelf opladen met zonne-energie, waardoor dit geen stroom kost, erg duurzaam dus! De powerbank heeft een laadcapaciteit van 8000 mAh en komt inclusief een USB-kabel met USB-C aansluiting. Op de powerbank zitten 2 USB poorten en 1 USB-C poort en het is mogelijk om je telefoon niet alleen met de meegeleverde kabel op te laden, maar ook draadloos! Bevestig dan de magnetische bevestiging aan je powerbank en leg je telefoon erop, hij zal nu draadloos opladen. Het is mogelijk om tegelijkertijd gebruik te maken van draadloos opladen en opladen met de kabel. Je kunt deze powerbank dus gebruiken met wel 3 apparaten tegelijk. De powerbank kan naast zonne-energie ook worden opgeladen met de kabel dankzij de hulpbatterij. Deze powerbank is de onmisbare festival gadget op al jouw feestjes en festivals en op de festivalcamping! Natuurlijk is de powerbank geschikt om te gebruiken bij elke gelegenheid dat je even zonder stroom zit. 

Specificaties: 

  • Laadcapaciteit: 8000 mAh
  • Inclusief USB-kabel met USB-C aansluiting
  • Functies: Draadloos opladen en opladen met kabel 
  • 2 USB poorten, 1 USB-C poort
  • Levensduur: minimaal 500 laadcycli 
  • Draadloos opladen: 15 W
  • Magnetische bevestiging
  • Powerbank opladen met zonne-energie of kabel
Gewicht 200 g
Afmetingen 14.5 × 7.5 × 1.4 cm

Heb je vragen of opmerkingen?

We helpen je graag verder en staan op werkdagen voor je klaar. Stuur je vraag of opmerking in via onze contactpagina of bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.