Retourneren

Alle bestellingen worden professioneel verpakt en gecontroleerd in ons magazijn. Mocht je bestelling schade op hebben gelopen tijdens het verzendproces of ben je niet helemaal tevreden over je aankoop? Geen punt. Retourneren kan altijd binnen 30 dagen.

Herroepingsrecht

Je hebt altijd het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt vervolgens nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen en het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug te krijgen. Je kunt je bestelling retour sturen in de originele verpakking, in de meeste gevallen met brievenbuspost. We ruilen het pakketje dan voor je om of storten het aankoop bedrag binnen 7 werkdagen terug.

Stap 1: Download het retourformulier, vul hem in en voeg hem bij je retourzending. Geen printer? Schrijf dan het ordernummer op je pakket en stuur ons het retourformulier per e-mail.

Stap 2: Verzend de retourzending naar het onderstaande retouradres. Dit kan in de meeste gavallen met een brievenbus pakketje. Bewaar altijd de track and tracé code en kassabon van je zending.

Stap 3: Je ontvangt bericht wanneer de retourzending bij ons is ontvangen en verwerkt. 

Toch niet tevreden?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar support@festivalsupply.nl. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om je klacht op een nette manier op te lossen. Leidt dit toch niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retour adres

Festival Supply
Laarakkerweg 12
5061 JR Oisterwijk

Contact

T: +31(0)85-1300704
E: support@festivalsupply.nl