16.95

Met 1 MultiVit tablet krijg jij alle benodigde vitamines en mineralen voor de hele dag binnen!

Uitverkocht

E-mail mij wanneer weer op voorraad

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Festival Supply USP Voor 17.00 besteld = vandaag verzonden

Festival Supply USP Gratis verzending vanaf €30,-

Festival Supply USP Veilig en achteraf betalen

Op zoek naar een grotere hoeveelheid?

Vraag offerte aan

Een gebalanceerd voedingspatroon is de basis voor een gezonde en fitte levensstijl. Hierbij is het erg belangrijk om voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten binnen te krijgen, oftewel macronutriënten. Naast deze macronutriënten is er nog een belangrijke groep voedingsstoffen, de micronutriënten, vitamines en mineralen. Een dagelijkse gezonde basisvoeding voldoet vaak al om hiervan voldoende binnen te krijgen, maar omdat de behoefte bij sporters een stuk hoger ligt kan een supplement uitkomst bieden. Door het slikken van 1 MultiVit tablet per dag krijg jij alle benodigde vitamines en mineralen binnen. Het binnenkrijgen van voldoende micronutriënten was nog nooit zo gemakkelijk! 
Kwalitatief hoogstaande ingrediënten in de meest optimale verhouding 
Deze tabletten bevatten maar liefst 10 verschillende vitaminen, zoals Vitamine A en 6 soorten Vitamine B en mineralen als calcium, ijzer, chroom en zink. Al deze vitaminen en mineralen zijn van de beste kwaliteit en zijn in hoog gedoseerde vorm toegevoegd, zodat MultiVit optimaal voldoet aan de behoeftes van sporters. Daarnaast draagt Vitamine C bij tot de normale werking van het immuunsysteem en helpt Vitamine E bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. MultiVit bevat geen dierlijke ingrediënten en past hierdoor perfect in een veganistische levensstijl! 
Gebruik en dosering
Neem 1 tablet MultiVit per dag, indien mogelijk tijdens een maaltijd om zo een optimale opname te realiseren. De samenstelling per tablet is afgestemd op sporters en voldoet 100% aan de vitamine- en mineraalbehoefte. Bij zware lichamelijke inspanning kan eventueel verspreid over de dag maximaal tweemaal daags een tablet genomen worden.
Inhoud: 120 tabletten
Grootte dosering per dag: 1 tablet
Aantal doseringen per verpakking: 120 (4 maanden)
Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. 
Waarschuwing
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.

Heb je vragen of opmerkingen?

We helpen je graag verder en staan op werkdagen voor je klaar. Stuur je vraag of opmerking in via onze contactpagina of bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.