De Top 3 Eindshows van 2019

Het festivalseizoen is helaas weer ten einde. De echte die hards die hebben in het laatste weekend nog het gloednieuwe Impaqt meegepakt, maar dan zat het seizoen er toch écht op. Alle vette festivals zijn weer de revue gepasseerd. Ben jij helemaal los gegaan op het Defqon 1. of Decibel Outdoor weekend? Of heb je je ogen uitgekeken op Tomorrowland, Dominator of Intents? Mooi! Dan is de kans groot dat je ook een van de mega vette eindshows hebt gezien. In dit artikel gaan we in op de Top 3 Eindshows van 2019.

Top 3 Eindshows: Hate it or love it

De Top 3 Eindshows van 2019 behandelen we in willekeurige volgorde. Sommige die hard festivalgangers zweren erbij, anderen laten het ieder festival compleet links liggen. De festival eindshow. Ieder uiteraard zijn eigen manier hoe hij een feestje bouwt. Maar over één ding moet iedereen het toch wel eens zijn: de eindshows worden altijd episch in elkaar gezet. Echt vakwerk! Vet om te zien dat de organisatoren er ieder jaar weer een schepje bovenop doen en dat de techniek ieder jaar weer een upgrade krijgen. Pak jij de eindshow van een festival altijd mee?

Defqon1 Endshow & Closing Ritual

Q-Dance staat al jaren bekend als organisatie dat iedere keer weer van zulke vette feesten weet te geven. Je kan wel stellen dat zij door de jaren heen met hun Eindshows steeds weer de grenzen op zoeken en daar keer op keer overheen gaan. Ze schieten ieder jaar weer voor duizenden euro’s vuurwerk de lucht in. Compleet afgestemd met hun mega dikke lasers en vette visuals op de mooiste platen die voorbij komen. Prachtig om te zien hoe perfect dit geluid, licht en vuurwerk iedere keer weer met elkaar in sync is. De Defqon1 eindshow moet je ‘n keer in real life hebben ervaren. Ga je geen heel weekend? Geen paniek, op zaterdag is de monstervette eindshow en op zondag een erg gave Closing Ritual. Een meer dan terechte kandidaat in onze Top 3 Eindshows van 2019 dus!

Check de Defqon1 Eindshow 2019 hier of bekijk de Sunday Closing ritual hier.

Top 3 Eindshows: Intents Festival

Vele festivalgangers kijken ieder jaar weer uit naar Intents Festival. Ooit klein begonnen maar in 16 jaar uitgegroeid naar een festival om serieus rekening mee te houden. Dit geldt ook voor hun eindshow die ieder jaar weer een stukje vetter wordt. In 2018 vierde Intents Festival haar 15-jarige bestaan en dat was een groot feest, maar in 2019 is het ook zeker een tof feest geweest. Intents presenteerde een erg vette mainstage en er was duidelijk geïnvesteerd in de lasers, de visuals en het vuurwerk. Heb jij Intents Festival al opgenomen in jouw festival planning voor volgend jaar?

Bekijk de vette eindshow van Intents Festival hier.

Q-Dance op Mysteryland

Iedereen die weleens op Mysteryland is geweest kent de iconisch piramide en het uitzicht op de Q-Dance stage. Het is een bekend gezicht vanaf de heuvel, de dansende en springende mensenmassa die compleet uit hun dak gaan op de harde beats. Ook dit jaar was de Q-Dance stage een paradepaardje, of T-Rex, van Mysteryland. Q-Dance pakte dit jaar flink uit met hun Eindshow en staat daarom terecht in onze Top 3 Eindshows. Er werd een spetterende vuurwerkshow weggegeven. Heb jij deze te gekke eindshow al gezien?

Nagenieten van aftermovies en eindshows

Kan jij niet wachten tot het volgende festivalseizoen? Ben jij jouw planning al aan het maken? Neem dan een van deze gave spacebrillen mee, hierdoor beleef je een eindshow echt op een ander niveau. Licht en zonnestralen veranderen in een lavende lichtshow. In de straling van gekleurde spots en lasers waag je je al snel in je geheel eigen kosmos. Helaas moeten we nog even wachten op de vetste festivals. Geniet daarom nog even van deze Top 3 Eindshows en de geweldige aftermovies en eindshows die op YouTube te vinden zijn.

De waardering van www.festivalsupply.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 1929 reviews.