9.95

Oordoppen speciaal voor mensen die af en toe naar een muziekevenement gaan. De oordoppen worden geleverd met een handige bewaarkoker!

Op voorraad

Festival Supply USP Voor 17.00 besteld = vandaag verzonden

Festival Supply USP Gratis verzending vanaf €30,-

Festival Supply USP Klanten beoordelen ons met een 8+

Festival Supply USP Veilig en achteraf betalen

Deze universele muziekoordoppen zullen je gehoor beschermen, terwijl je toch lekker van de muziek kunt blijven genieten.

Informatie

Genieten van muziek is genieten van het leven! Niks is zo vervelend als je dan met een piep in je oren blijft zitten na een avondje uit. Tijdens uitgaan of evenementen komt het volume al gauw boven de 100 dB en dat kan voor blijvende gehoorschade zorgen. Wil jij als muziekliefhebber optimaal en veilig genieten van festivals, concerten, uitgaan of andere evenementen? Draag dan altijd Pluggerz gehoorbescherming!

Voor wie?
De Pluggerz earplugs Music Uni-Fit Enjoy zijn herbruikbare gehoorbeschermers, die vooral geschikt zijn voor incidenteel gebruik. De siliconen oordoppen bevatten een speciaal filter. Hierdoor kun je heerlijk genieten van muziek tijdens festivals, concerten, uitgaan of evenementen, terwijl je gehoor goed beschermd is. Het speciale filter brengt het volume van de muziek terug naar een veilig niveau, terwijl je nog prima met je vrienden kunt blijven praten. Bezoek je vaak evenementen? Dan zijn op maat gemaakte Pluggerz Music of Music Premium iets voor jou.

Materiaal
Pluggerz Uni-Fit oordoppen zijn gemaakt van anti-allergisch siliconenmateriaal. Dit materiaal is zacht voor je oren en zit prettig in je gehoorgang. De oordopjes kunnen daardoor goed een hele avond gedragen worden. De kenmerkende Pluggerz vorm met drie lamellen, zorgt voor een goede pasvorm in het oor en afsluiting tegen omgevingslawaai. 

Dempingsfilter

De Pluggerz earplugs Uni-Fit Music Enjoy zijn uitgerust met een uniek dempingsfilter dat het omgevingsgeluid dempt met 22 dB tot een onschadelijk niveau, terwijl je de muziek wel gewoon blijft horen en ook prima kunt communiceren met je vrienden. Zo voorkom je die vervelende piep in je oren de volgende dag! Op de Pluggerz website lees je meer over Pluggerz filters.

Let op: Alleen als je gehoorbescherming zonder onderbreking draagt in een lawaaierige omgeving ben je volledig beschermt tegen gehoorbeschadiging.

Inhoud: 

Een paar Uni-Fit Music Enjoy oordoppen met een handige bewaarkoker. Die draag je aan je sleutelbos of keycord. Zo heb je je Pluggerz altijd bij de hand!

Gebruiksduur:
Pluggerz Uni-Fit gaan meer dan 100x mee. Als je ze goed onderhoudt, verlengt dat de levensduur.

Onderhoud:

Pluggerz earplugs Uni-Fit maak je makkelijk schoon met wat handwarm water en natuurlijke zeep. Laat ze daarna goed opdrogen aan de lucht, voordat je ze in de bewaarkoker stopt. Door alcohol, zuren en afdrogen beschadigen je oordopjes eerder.

Je kunt de Pluggerz Uni-Fit oordopjes ook schoonmaken met de Pluggerz Smart Clean set. Deze reinigingsvloeistof is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en desinfecteren van gehoorbeschermingsproducten en laat geen resten achter op de gehoorbeschermers.

Voor elk gebruik is het belangrijk je oordopjes te controleren op vuil en schade. Zijn je gehoorbeschermers beschadigd? Dan is de afdichting niet meer volledig zijn ze aan vervanging toe. 

Plaatsing:
Als je goed beschermt wilt zijn tegen gehoorschade is het belangrijk dat je de gehoorbeschermers goed in je oor zitten. Bekijk in dit instructiefilmpje hoe je Pluggerz Uni-Fit oordoppen goed in je oor plaatst.

Gewicht 16 g
Afmetingen 2.2 × 1 × 1 cm

Heb je vragen of opmerkingen?

We helpen je graag verder en staan op werkdagen voor je klaar. Stuur je vraag of opmerking in via onze contactpagina of bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.