Deze techno feesten moet je absoluut bezoeken in 2019!

Techno feesten

Welke techno feesten ga jij dit jaar bezoeken? We hebben een techno agenda opgesteld voor het festivalseizoen van 2019.

Festivals komen er in alle soorten en maten. Ben jij een echte techno liefhebber? Dan staan er deze festivalzomer weer een paar dikke events op het programma. Heb jij jouw techno agenda al gemaakt met dikke techno feesten? We zetten hier alle must-see feesten op een rij en delen een festival agenda met top feestjes. Wil jij DE sfeermaker zijn van deze festivals neem dan een kijkje bij LED gadgets. Waar ga jij in 2019 allemaal naartoe?

Awakenings

Zodra je het over techno hebt dan kan de naam van Awakenings niet ontbreken. Dit vette concept behoort al jaren tot de top van de techno feesten. Ook dit jaar vindt er weer een Awakenings Festival plaats. Dit jaar zien we op 29 en 30 juni de beste techno artiesten op het podium verschijnen. Namen als Adam Beyer, Kölsch, Maceo Plex, Sven Väth, Joris Voorn, Nina Kraviz en Charlotte de Witte zijn aanwezig om er weer een onvergetelijke editie van te maken.

We Are Electric

De laatste jaren is We Are Electric opgekomen en heeft het zich neergezet als een gevestigde naam in het festival landschap. Alle relevante dance en techno dj’s geven hier acte de presseance en maken het WAE weekend om van te smullen. Met namen als The Chemical Brothers, Disclosure, Richie Hawtin, Bicep, Nina Kraviz, De Sluwe Vos en Len Faki staat er een fantastische en uiterst gevarieerde line-up. Dance liefhebbers kunnen hun geluk hier op. WAE is een van de techno feesten die je zeker in je festival agenda moet noteren.

DGTL Amsterdam & Barcelona

DGTL is een begrip binnen de dance festivals. De editie in april in Amsterdam was er weer een om je vingers bij af te likken. Op 23 en 24 augustus vindt DGTL Barcelona plaats. Een ideale manier om een citytrip naar Barca te combineren met een heerlijk feestje. Op DGTL vindt je artiesten als Chris Liebing, Charlotte de Witte, Pan-Pot, Jeff Mills en Len Faki. De line-up is nog niet compleet dus daar komen ongetwijfeld nog een paar dikke techno namen bij.

Strafwerk & Dekmantel Festival

Twee heerlijke festivals die jaarlijks in Nederland plaatsvinden zijn Strafwerk en Dekmantel. Beide komen altijd weer met dikke namen op de proppen om er een ongekend feest van te maken. Hard gaan wordt hier naar een volgend niveau getild. Strafwerk heeft op 17 augustus namen als The Martinez Brothers, Kölsch en Pan-Pot. Dekmantel Festival heeft onder andere artiesten als techno goeroe Jeff Mills en Marcel Dettmann uitgenodigd om het techno gehalte op te krikken tijdens Dekmantel.

Herrie met Gerrie hostings

Inmiddels is Herrie met Gerrie een bekend concept met de lekkerste deep house en techno melodietjes. Altijd een garantie voor een onvergetelijk feest! HMG host op diverse festivals een area waar zij hun authentieke concept organiseren. In 2019 staan zij onder andere op Solar, 7th Sunday, We Are Electric en Jungle Festival. Bekijk hier waar Herrie met Gerrie dit festival seizoen nog meer is te vinden.

Techno stages op grotere festivals

Er zijn veel festivals die meerdere dance stijlen opnemen in hun programmering. Op grote festivals als Mysteryland en Tomorrowland vind je techno stages waar de beste techno dj’s draaien. Ben je breed georiënteerd in de dance, maar kun je snoeiharde techno op z’n tijd waarderen? Dan zijn festivals met een brede line-up een prima uitkomst. Je flinke portie techno krijg je hier gemakkelijk binnen, wat ons betreft dan ook reden om deze events te noteren in je techno agenda.

Festival agenda voor techno feesten

Ben je benieuwd waar de vetste techno wordt gedraaid in 2019? Zorg dat jij niets hoeft te missen van dit festivalseizoen. Breng een nieuwe lading aan het begrip ‘hard gaan’. Ook handig voor een festival is een draadloze powerbank. Wil jij de volgende week nog steeds genieten van de festivals door filmpjes maar is jou telefoon zo snel leeg? Dan is dit ideaal!

Geef een antwoord

De waardering van www.festivalsupply.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 2247 reviews.