29.95

Hét supplement voor na een avondje feesten!

Op voorraad

Festival Supply USP Voor 17.00 besteld = vandaag verzonden

Festival Supply USP Gratis verzending vanaf €30,-

Festival Supply USP Klanten beoordelen ons met een 8+

Festival Supply USP Veilig en achteraf betalen

Binnen een gezonde en sportieve levensstijl hoort ook een feestje op zijn tijd, toch? Maar hoe zorg je er nou voor dat je de dag ná een feestje ook nog wat waard bent? Met After Party van XXL Nutrition! Dit vitaminen- en mineralencomplex bevat een uitgebalanceerde samenstelling om jouw lichaam optimaal te ondersteunen na een late avond (of is het een vroege ochtend?). Drink je altijd al veel water voor je gaat slapen na een feestje? Voeg hier dan makkelijk een capsule After Party aan toe en ervaar de voordelen zelf!

Verminder vermoeidheid
After Party bevat onder andere Vitamine B12 en magnesium, maar ook de onmisbare Vitamine C. Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Ook bevat iedere capsule een kleine hoeveelheid melatonine (0,3 mg) en mariadistel extract (milk thistle).

Gebruik en dosering
Neem voor het slapen 1 capsule in met water.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen. Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Waarschuwing
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden

Heb je vragen of opmerkingen?

We helpen je graag verder en staan op werkdagen voor je klaar. Stuur je vraag of opmerking in via onze contactpagina of bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.