499.00

Met deze remote controlled LED armbandjes met afstandsbediening geef jij jouw feestje extra sfeer!

Op voorraad

Festival Supply USP Voor 17.00 besteld = vandaag verzonden

Festival Supply USP Gratis verzending vanaf €30,-

Festival Supply USP Veilig en achteraf betalen

Op zoek naar een grotere hoeveelheid?

Vraag offerte aan

Met deze set kleurrijke remote controlled LED armbandjes geef jij jouw feestje of evenement extra sfeer! De set bestaat uit 100 LED armbandjes en 1 afstandsbediening. Bij de afstandsbediening zit een antenne en USB kabel inbegrepen. Ook zit er een stekker bij. Let op, dit is een Type A stekker. De stekker die we in Nederland gebruiken is een Type C stekker. Doordat het armbandje remote controlled is, is het mogelijk om meerdere armbandjes tegelijkertijd te bedienen met de bijbehorende afstandsbediening. Wanneer veel mensen deze armband dragen tijdens een feestje, evenement of festival met dezelfde kleuren dan geeft dit een prachtig effect! 

Let op: Vanaf het moment dat de verzegeling van de batterij is verwijderd kunnen de batterijen leeglopen. 

Hoe werkt het?
Sluit de antenne aan met de afstandsbediening en sluit de USB kabel aan tussen de afstandsbediening en de stroombron (bijvoorbeeld een laptop, powerbank, stopcontact etc.). Zet de antenne rechtop neer en zet vervolgens alle armbandjes tegelijkertijd aan met de ON knop op de afstandsbediening. Vervolgens kun je alle armbandjes tegelijkertijd bedienen met de volgende functies:

  • Snel knipperen
  • Langzaam knipperen
  • Van kleur veranderen 
  • 1 Kleur
  • Per kleur veranderen: rood, groen, blauw, geel, wit en roze 

Vervolgens kun je de armbandjes weer gemakkelijk allemaal tegelijkertijd uitzetten met de OFF knop.

De armbandjes hebben een matte afwerking en zijn gemaakt van siliconen. In de armbandjes zitten 2 LED lampjes en ze werken op een knoopcelbatterij (inbegrepen). Ze zijn erg leuk om te gebruiken om de beleving en de sfeer te verhogen op jouw festival, feestje of evenement! 

Heb je vragen of opmerkingen?

We helpen je graag verder en staan op werkdagen voor je klaar. Stuur je vraag of opmerking in via onze contactpagina of bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.