7.95

<p><b>Sukkel voor de liefde</b></p>
<p>Dit spel is ideaal om je beste vriend, geliefde of familielid nog beter te leren kennen! Het ultieme relatiespel met 71 vragen &amp; opdrachten voor een prille relatie, maar ook voor lange relaties zorgt dit spel voor een diepere connectie en een kijkje in jullie toekomst…</p>

Uitverkocht

E-mail mij wanneer weer op voorraad

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Festival Supply USP Voor 17.00 besteld = vandaag verzonden

Festival Supply USP Gratis verzending vanaf €30,-

Festival Supply USP Klanten beoordelen ons met een 8+

Festival Supply USP Veilig en achteraf betalen

Verras je geliefde dit jaar extra met dit nieuwe spel Sukkel voor de liefde van de makers van Zuipen tot we kruipen. Dit spel zorgt voor een nog diepere connectie met je partner. Het perfecte valentijn cadeau voor hem én haar!

Het ultieme relatiespel met 71 vragen & opdrachten voor een prille relatie, maar ook voor lange relaties zorgt dit spel voor een diepere connectie en een kijkje in jullie toekomst.

Ben je klaar om deze relatietest aan te gaan?

Ken jij je (beste) vriend wel echt? Hoe goed ken jij je moeder, je zusje of je buurvrouw? Sukkel voor de liefde is een spel met een doel. Het spel bestaat uit 2 levels om de connecties met je bestaande relaties te verdiepen of om nieuwe relaties te creëren.

Weet jij hoe anderen jou zien? Klopt het wat mensen zien? Level 1 gaat over welke eerste indruk je achterlaat en het uitdagen van aannames die we over anderen maken.

Wie ben jij echt? In deze level komen weinig gestelde vragen voor om een diepere connectie te maken en samen in jullie toekomst te kijken.

In het spel zitten ook wildcards met opdrachten. Wanneer je een wildcard hebt getrokken moet je de gegeven instructie opvolgen. De wildcards zorgen voor meer spontaniteit en uitdaging in het spel.

Het spel kan ook met meer dan 2 personen gespeeld worden, hier gelden andere spelregels voor om het nog spannender te maken!

Verras je geliefde met dit speciale cadeau en bestel het vandaag nog!

Sukkel voor de liefde® – Liefdes cadeau – Valentijn – Valentijn cadeautje voor hem – Valentijnscadeau – I love you – relatiegeschek – 71 opdrachten & vragen – relatiespel – kaartspel – speelkaarten

Heb je vragen of opmerkingen?

We helpen je graag verder en staan op werkdagen voor je klaar. Stuur je vraag of opmerking in via onze contactpagina of bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.

Sukkel voor de liefde kaartspel

Uitverkocht